Doctor Wine
Home Somelieri Activități mici, efecte mari, satisfacții uriașe 4

Cum oare, să nu te bucuri de faptul că activitatea desfășurată de către OSR a ajuns la urechile instituțiilor de stat? Cum să nu te bucuri, împreună cu colegii, de această recunoaștere?

12

Cu Otilia Chiriță, Bogdan Dumitrescu și subsemnatul „la butoane”, am dat curs solicitării unor instituții, precum MAE, care a venit cu un întreg grup de funcționari ce urmau să ne reprezinte. Atât în țară cât și în afara ei.

A fost una dintre satisfacțiile cele mai mari ale OSR. Au urmat multe alte instituții și multe alte satisfacții….11

 

Am susținut cursurile de comportament în restaurant,  de degustare de vinuri, cu unele dintre cele mai reprezentative case producătoare, cursuri de asociere vin- mâncare, necesare tuturor iubitorilor de restaurante.

13

Aprecierile de la finalul cursului au fost cele care ne îndreptățesc să credem că facem un lucru foarte util pentru întreaga societate.

Ne-am dat seama cât de importantă este misiunea noastră.

10

Au urmat mai multe serii de cursuri cu alte instituții, care au înțeles necesitatea instruirii persoanelor din componența staff-ului lor, pe care nu le putem nominaliza dar pe care le stimăm și le apreciem, deoarece știm, că peștele,… „de la cap…trebuie instruit”!

Sperăm ca, o parte dintre ele, să susțină demersurile pe care le-am trimis în vederea aprobării unui program național de culturalizare, a cât mai multor consumatori, program care să ducă la o creștere a consumului de vinuri de calitate, la un comportament cât mai decent și civilizat în restaurante, la o apreciere a muncii ospătarilor și somelierilor.

NOI MUNCIM FĂRĂ A FACE CAZ.

ȘTIM CĂ EFORTURILE NOASTRE VOR DA ROADE ȘI CĂ VOM AVEA CU TOȚII DE CÂȘTIGAT !!!

Doctor Wine

Lasa un mesaj